kostforløb skræddersyet til dine behov


ønsker du at blive ekspert i hvilke fødevarer, som fungerer bedst for dig og din krop?

mig.jpg

der røg 30 kg. da jeg lærte at spise efter min krops signaler og behov

Så er et kostforløb for dig!

Ud fra dit køn, din alder, din vægt, din målsætning, dit aktivitetsniveau, mv. - er det nemlig muligt at finde frem til lige præcis hvad DIN krop har brug for af kulhydrater, protein og fedt dagligt, hvor der er taget højde for det, som hedder energitætheden - og hvor der er taget højde for sammensætningen af vitaminer, mineraler og alt det, der er med til at sikre, at din krop kan fungere, præstere og yde bedst muligt!

Hvad end du ønsker en sundere livsstil, et vægttab eller at opbygge muskelmasse - så kan du komme i mål med dit ønske ved at følge et kostforløb!

et kostforløb er et månedligt abonnement på 1200 kr.

som indeholder:

  • Konkrete kostplaner du kan forholde dig til med de antal måltider, du ønsker, (og ja, der er også plads til snacks), med retter der er sammensat ud fra dine behov, præferencer og ønsker.

  • Du har mulighed for at få nye skræddersyede opskrifter hver måned.  

  • Jeg har din ryg hele vejen, indtil du er I MÅL med dit ønske - jeg er kun et klik væk, hvis du får spørgsmål eller bliver udfordret. 

  • Du får adgang til dit eget online forum med egen tracker, hvor vi vil følge og måle din proces, dit energiniveau, dit humørniveau, mv. 

  • Du får en masse viden omkring grundsmagene, der gør dig i stand til at sammensætte fantastiske måltider fremover, og alt du har brug for at vide om tilberedning af mad (om at udskære, (lyn)stege, grille, dampe, marinere, porchere, koge og meget mere). 

  • Du får viden omkring hvordan maden taler til din krop. 

  • Du vil få de 10 kostråd, som jeg bl.a. arbejder ud fra. 

  • Du vil få adgang til dit online forum via en APP, hvor du kan styre alting fra.

  • Alt hvad du har brug for til at komme i mål med din kostændring - jeg er med dig hele vejen, indtil du har nået din målsætning, og du føler dig klar til at kunne navigere selvsikkert rundt i fødevarer på egen hånd fremover.  

ogefter.jpg

hver mundfuld du spiser eller drikker er information for din krop


bliv gratis og uforpligtende kontaktet og hør,
om et kostforløb er noget for dig

Navn *
Navn
Beskriv gerne din målsætning kort - samt om du ønsker at blive kontaktet via mail eller telefon.