KORT OM MIG


mig.jpg

Med rødder i det Nordjyske er jeg vokset op i en varm familie hvor sunde kerneværdier som hjælpsomhed, omsorg og nærvær altid var en selvfølge. Jeg fik dermed tidligt i livet en passion for at gøre en forskel for andre mennesker – hvilket bl.a. har ledt mig til Kenya, Thailand og Australien, hvor jeg har arbejdet med udsatte mennesker.

For godt 8 år siden blev Jylland skiftet ud med et liv i København, hvor jeg i dag er bosat med min kæreste og vores søn. De sidste 8 år har jeg bl.a. arbejdet med Københavns udsatte borgere med fokus på forandring - og taget en Proffesionsbachelor i socialrådgivning.

 

PASSION FOR SUNDHED

 
grøn

Igennem årene har en sideløbende passion for sundhed udviklet sig, og vokset sig større og større - særligt efter jeg selv oplevede vigtigheden af at tage min egen sundhed alvorlig, samt hvordan denne beslutning for mig har været altafgørende i forhold til at leve et godt, sundt og næringsfuldt liv med overskud og energi som en selvfølge.

I dag lever jeg min passion fuldt ud - og jeg elsker det! Jeg hjælper stadig mennesker og skaber forandringer for dem - men i dag nu som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver.

Med en uddannelse hos Danmarks førende sundhedsekspert Umahro Cadogan, og med titlen som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver er værktøjskassen fyldt op og teorien på plads – men alle kan læse bøger…

Det som bl.a. gør mig til en sundhedsrådgiver, der kan hjælpe dig hele vejen, er min egen personlige forandringsrejse. Jeg har selv været der, gået skridtene og kender til alle de følelser og tanker, som kan opstå under en forandringsproces. Jeg ved, at det er muligt for dig at komme i mål - og jeg er her for at hjælpe dig hele vejen!